Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Học Kì 2

Đề 1 thi tiếng Anh lớp 4 cuối học kì 2 có đáp ánĐề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp ánĐề 7 thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp ánĐề 16 thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe số 4

Đề 1 thi tiếng Anh lớp 4 cuối học kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food and drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 4 cuối học kì 2

1. I/ like/ bears/ don’t.

______________________________________________.

2. you/ want/ some/ Do/ orange juice?

______________________________________________.

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. your/ What/ favorite/ is/ color/?

______________________________________________.

5. the school bag/ on/ there is/ a doll.

______________________________________________.

Read and complete the sentence.

My name is Joe. I’m 10 years old. I’m in class 4B. I get up at 6 o’clock., then I go to school. I have lunch at 11: 30, and I go home at 4 o’clock in the afternoon. I like beef and orange juice. My father is a worker. He works in a factory. My mother is a nurse. She works in a hospital. My brother is a student. He is in class 6A. My brother is tall and slim. I’m shorter than him. My parents are young.

1. Joe is _______ years old.

2. Joe ________ at 4 o’clock.

3. Her father is a __________.

4. Her mother works in _____________.

5. Her brother is _______ and ________.

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …drink….(drink/ food/ school)

2. Alan ……likes…coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s ……his……favourite food. (her/ my/ his)

4. What ……are…..their favourite food and drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our …favourite…….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

1. I/ like/ bears/ don’t.

____I don’t like bears.____.

2. you/ want/ some/ Do/ orange juice?

___Do you want some orange juice?_______.

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day._______.

4. your/ What/ favorite/ is/ color/?

___What is your favorite color?_______.

5. the school bag/ on/ there is/ a doll.

___There is a doll on the school bag______.

Read and complete the sentence.

1. Joe is ___ten/ 10____ years old.

2. Joe _____goes home___ at 4 o’clock.

3. Her father is a _____worker_____.

4. Her mother works in _______a hospital______.

5. Her brother is ____tall___ and ____slim____.

Đề 2 thi học kì 2 tiếng Anh lớp 4 có đáp án

Write True or False.

Dear Phong, I’m Jack. Yesterday was fun and relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered the flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friend Nam. We talked about our favorite films. What did you do yesterday?

1. Jack got up early. …………

2. In the morning, he cleaned the living room. ………………

3. In the afternoon, he worked in the garden. ………………

4. In the evening, he chatted online with his friend Mai. ………………

Choose the odd one out.

1. A. this B. that C. cheap D. those

2. A. scary B. parrot C. tiger D. elephant

3. A. wonderful B. weather C. enormous D. beautiful

4. A. would B. fish C. rice D. chicken

Read and match.

1. What time is it?

2. Is she a nurse?

3. Why does he like monkeys?

4. When is your birthday?

5. Let’s go to the bookshop.

a. It’s in May.

b. That’s a good idea.

c. It’s ten o’clock.

d. Yes, she is.

e. Because they’re funny.

Reorder the words to complete the sentence.

1. a/ time/ It’s/ great.

________________________________________________________.

2. Where/ this/ you/ summer/ going/ are?

________________________________________________________?

3. homework/ stay/ because/ I/ home/ have to/ at/ do/ I.

________________________________________________________.

4. is/ Ho Chi Minh/ He/ to/ going/ city.

________________________________________________________.

Choose the correct answers.

1. I am …………………. Math exercises now.

A. do

B. did

C. doing

D. does

2. …………………….. you want to play badminton?

A. Does

B. Do

C. Doing

D. Can

3. There ………………… a lot of students there tomorrow.

A. will be

B. are

C. was

D. is

4. What ……………………. you do yesterday?

A. are

B. do

C. does

D. did

5. How ……………………….. do you play football?

A. usually

B. sometimes

C. often

D. always

ĐÁP ÁN

Write True or False.

1 – True; 2 – False; 3 – True; 4 -False;

Choose the odd one out.

1 – cheap; 2 – scary; 3 – weather; 4 – would;

Read and match.

1 – c; 2 – d; 3 – e; 4 – a; 5 – b;

Reorder the words to complete the sentence.

1. It’s a great time.

2. Where are you going this summer?

3. I stay at home because I have to do homework.

4. He is going to Ho Chi Minh city.

Choose the correct answers.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – C;

Đề 3 thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp án

*

2. Circle the odd one out

1. A. animalB. tigerC. monkeyD. elephant
2. A. greenB. smallC. redD. yellow
3. A. doctorB. engineerC. teacherD. job
4. A. breadB. riceC. hamburgerD. mineral water
5. A. cinemaB.zooC.supermarketD. dress
6. A. penB.stampC.rulerD. bookshop
7. A. T-shirtB.blouseC.tenD. shorts
8. A. howB.whoC.toD. where

3. Circle the correct answer A, B, C

1. I like milk very much…………………

A. It’s my favourite food.

B. It’s my favourite drink.

C. It’s my favourite food and drink.

2. I love animals. Let’s go to the………

A. supermarket

B. post office

C. zoo

3. ……… do you like tigers?

A. why

B. where

C. what

4. What ………….. is it? – It’s black

A. animal

B. colour

C. stamp

4. Reorder the words to make the sentences

1. monkeys/ because/ they/ like/ I/ can/ swing.

→ ……………………………………………………………..…

2. eight/ o’clock/ I/school/ to/ go/ at.

→……………………………………………………………..…..

3. go/ post office/ to/you/want/ to/ why/ the/ do?

→…………………………………………………………….…..?

4. much/ how/ are/ they?

→…………………………………………………………………?

5. Complete the dialogue .

Teacher – engineer – that – job – who

A: (1)………………..is this?

B: This is my mother.

A: What’s her (2) …………?

B: She’s a (3)……………….

A: Is (4)…………your father?

B: Yes.He’s an (5)………….

6. Look and complete the sentences

*

7. Read and complete

piano; from; goes; friend; likes; like;

This is my new (1)…………. Her name is Lena. She is ten years old. She is (2)………… America. She is a student at Ha Noi International School. She (3)………….. Music very much. She can play the (4)…………..and sing many Vietnamese songs. She (5)………….to the Music Club on Saturday.

ĐÁP ÁN

Bài 2: Circle the odd one out

1. A; 2. B; 3. D; 4. D; 5. D; 6. D; 7. C; 8. C;

Bài 3: Circle the correct answer A, B, C

1. B; 2. C; 3. A; 4. B;

Bài 4: Reorder the words to make the sentences

1. Like monkeys because they can swing.

2. I go to school at 8 o’ clock.

3. Why do you want to go to the post office?

4. How much are they?

Bài 5. Complete the dialogue.

1. Who 2. job 3. teacher 4. that 5. engineer

Bài 6. Look and complete the sentences

1. elephant 2. (the) zoo 3. chicken – food 4. T- shirts;

Bài 7. Read and complete

1 – friend; 2 – from; 3 – likes; 4 – piano; 5 – goes;

Đề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp án

Reorder the words to make correct sentences.

1. field/ works/ ./ the/ He/ in

…………………………………………………………..

2. like/ I’d/ to/ noodles/ ./ eat

………………………………………………………….

3. careful/ too/ is/ ./ She/ very

…………………………………………………………

4. are/ They/ carols/./ Christmas/ sing/ to/ going

………………………………………

Read and match.

AB
1. Would you like some noodles?A. I like milk
2. What time do you have lunch?B. They are 20.000 dong
3. What’s your favourite drink?C. At 11 0’clock.
4. How much are they?D. Yes, please.

Read and circle the odd one out.

1. teacher eat engineer student

2. cinema fish zoo supermarket

3. jean short skirt school

4. dance jump book swing

5. milk chicken black orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to relax and enjoy the scenery. She likes playing sports and enjoys taking photographs with her mobile phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants to relax and enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports and games.

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words to make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d like to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going to sing Christmas carols.

Read and match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read and circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black and white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. is

B. are

C. do

D. does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. or

B. and

C. but

D. so

4. ___________ to go to the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Do you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. watch

B. are watching

C. see

D. are seeing

6. Are you listening to me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want to go to the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool and cloudy.

___________________________________

Read the following text and complete the sentence.

Sam and Frank are good friends. They like to go to the park together. Next Sunday, they are going to the park. They are going to ride their bikes there. Then they are going to have lunch there. They are going to play hide and seek. They don’t like soccer, so they are not going to play football. They are going to come home at 3 p.m.

Read and circle the odd one out.

1. teacher eat engineer student

2. cinema fish zoo supermarket

3. jean short skirt school

4. dance jump book swing

5. milk chicken black orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to relax and enjoy the scenery. She likes playing sports and enjoys taking photographs with her mobile phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants to relax and enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports and games.

Xem thêm: Tổng Hợp Các Website Đọc Báo Tiếng Anh Của Việt Nam, Trang Tin Tức Tiếng Anh Của Các Báo Việt Nam

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words to make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d like to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going to sing Christmas carols.

Read and match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read and circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black and white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. is

B. are

C. do

D. does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. or

B. and

C. but

D. so

4. ___________ to go to the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Do you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. watch

B. are watching

C. see

D. are seeing

6. Are you listening to me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want to go to the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool and cloudy.

___________________________________

Read the following text and complete the sentence.

Sam and Frank are good friends. They like to go to the park together. Next Sunday, they are going to the park. They are going to ride their bikes there. Then they are going to have lunch there. They are going to play hide and seek. They don’t like soccer, so they are not going to play football. They are going to come home at 3 p.m.

1. Sam and _________ are good friends.

2. They are going to the park ____________________.

3. They don’t like __________.

4. They are going to play _______________.

5. They are going to ____________ at 3 p.m.

Reorder these words to have correct sentences

1. animals/ has/ zoo/ wonderful/ The/ many/ ./

___________________________________

2. does/ What/ your/ brother/ do/ ?/

___________________________________

3. you/ Would/ coke/ like/ some/ ?/

___________________________________

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer A, B, C or D

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

Make questions for the underlined parts

1 – What is your favorite colour?/ What color do you like?

2 – Why do you want to go to the market?

3 – What is the weather like?

Read the following text and complete the sentence.

1. Sam and ____Frank_____ are good friends.

2. They are going to the park ________next Sunday____.

3. They don’t like ___soccer/ football_______.

4. They are going to play _____hide and seek______.

5. They are going to ____come home___ at 3 p.m.

Reorder these words to have correct sentences

1 – The zoo has many wonderful animals.

2 – What does your brother do?

3 – Would you like some coke?

Đề 6 tiếng Anh lớp 4 kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I like orange juice. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………beef .It’s his favourite food (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food? (am/ is/ are)

5. Hamburger is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

______________________________________________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

______________________________________________?

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. your/ What/ favorite/ is/ subject/?

______________________________________________?

Choose the correct answer.

1. Do you want fish? Yes, I _________.

A. do not

B. do

C. am

D. amn’t

2. Can you drink __________? Yes, I can.

A. apple juice

B. noodles

C. rice

D. chicken

3. What’s your favorite color? I like blue. What _________ you?

A. the

B. about

C. this

D. and

4. Do you like frogs? ______________, I don’t.

A. No

B. Yes

C. Not

D. And

5. What do you ___________ ? I want some water.

A. want

B. do

C. like

D. wants

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1 – drink

2 – likes

3 – his

4 – is

5 – favorite

Sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

___I don’t like elephants________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

____Does Lien want some noodles________?

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day_______.

4. your/ What/ favorite/ is/ subject/?

____What is your favorite subject__________?

Choose the correct answer.

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – A;

Đề 7 thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án

I. Listen and match. There is one example

Click để nghe

*

II. Listen and tick A, B or C. There is one example.

0. Example: A. I want to see kangaroos.

B. I want to see zebras.

C. I want to see tigers.

1. A. My mum wants some meat for dinner.

B. My mum wants some beef for dinner.

C. My mum wants some fish for dinner.

2. A. The orange T-shirt is seventeen thousand dong.

B. The orange T-shirt is seventy thousand dong.

C. The orange T-shirt is thirty-seven thousand dong.

3. A. It’s 0438 531 605.

B. It’s 0438 531 405.

C. It’s 0438 531 505

4. A. I’m going to Ha Long Bay.

B. I’m going to Da Nang.

C. I’m going to Nha Trang.

III. Listen and tick the box (V).There is one example

*
*

IV. Odd one out

1. A. strongerB. fatherC. brotherD. teacher
2. A. NovemberB. MarchC. JuneD. Christmas
3. A. FirstB. ChildrenC. SecondD. Third
4. A. makeB. watchC. visitD. firework
5. A. flowerB. decorateC. clothesD. money
6. A. wearB. getC. goD. shopping
7. A. clothesB. closeC. flowerD. floor
8. A. DecemberB. OctoberC. RememberD. November
9. A. wideB. longC. highD. kilometre
10. A. seasonB. summerC. winterD. spring.
11. A. tennisB. footballC. musicD. badminton.
12. A. singB. learnC. trainD. play
13. A.headacheB. earacheC. toothacheD. food
14. A. toB. goC. onD. Between

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to do this …15………………?

Tom: We’re going to 16…………… a picnic.

Peter: Where are you going to go?

Tom: In Hoa Sen …17…………………

Peter: What are we going to do?

Tom: We’re going to …18…………… sports.

Peter: Which sports do you prefer, football or badminton?

Tom: I …19………………… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda and his (20) …………… are going to have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ……………….. They are going to (22) …………………… some food, fruit and drinks. Linda is going to take a (23) …………………. so they are going to take some photos. And they are going to have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24. the bears/ What/ like/ are/ ? /

……………………………………………………………………………….

25. animals/ like/ What/ you/ do/ ? /

……………………………………………………………………………….

26. like/ Peter/ the tigers/ doesn’t/ ./

……………………………………………………………………………….

27. like/ I/ monkeys/ funny/ are/ because/ they/ ./

…………………………………………………………………….

28. like/ tigers/ don’t/ because/ I/ they/ scary/ are/ ./

…………………………………………………………………….

29. do/ like/ Why/ you/ monkeys/ ? /

………………………………………………………………………………

VII. Read the passage then answer the questions

Hi. My name is Minh. Last year I visited my friend. He lives in a small town, about 30 kilometres far from my house. The town is near a beautiful river. It’s about 20 metres wide and we went swimming in the river every day.

30. Who did Minh visit last year?

31. How far is it from Minh’s house to the town?

32. How wide is the river?

33. Is the river beautiful?

VIII. Read and answer

34. The elephant is ( big)________ than the cat.

35. The grandfather is ( old) _________ than the grandmother.

IX. Read and answer the questions:

My name is Lina. I live in London. My hobby is shopping. When I am in school, I usually wear uniform. My uniform is a white blouse, long black skirt jeans and nice belt, a pair of socks and a pair of shoes.

In the summer, I like to wear a skirt with a T-shirt. I never forget my new sandals, a small handbag and a pair of modern glasses. Oh, I love wearing dresses in summer, too.

In the winter, I put on my brown hat, a read and brown scarf, my coat or a hoodie with some warm gloves.

36. What is her name?

37. Where does she live?

38. What is her hobby?

39. Does she like wearing jeans in the summer?

40. What does she wear in the winter?

ĐÁP ÁN

I. Listen and match. There is one example

1 – D; 2 – A ; 3 – B; 4 – C;

II. Listen and tick A, B or C. There is one example.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – C;

III. Listen and tick the box (V).There is one example

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A;

IV. Odd one out

1 – A; 2 – D; 3 – B; 4 – D; 5 – B;

6 – D; 7 – B; 8 – C; 9 – D; 10 – A;

11 – C; 12 – D; 13 – D; 14 – B;

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to do this …15……Sunday…………?

Tom: We’re going to 16………go on…… a picnic.

Peter: Where are you going to go?

Tom: In Hoa Sen …17………park…………

Peter: What are we going to do?

Tom: We’re going to …18……play……… sports.

Peter: Which sports do you prefer, football or badminton?

Tom: I …19…………prefer……… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda and his (20) ………friends…… are going to have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ………countryside……….. They are going to (22) ………buy…………… some food, fruit and drinks. Linda is going to take a (23) …………camera………. so they are going to take some photos. And they are going to have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24 – What are the bears like?

25 – What animals do you like?

26 – Peter doesn’t like the tigers.

27 – I like monkeys because they are funny.

28 – I don’t like the tigers because they are scary.

29 – Why do you like monkeys?

VII. Read the passage then answer the questions

30 – He visited his friend last year.

31 – It is about 30 kilometres far from his house.

32 – It is about 20 metres wide.

33 – Yes, it is.

VIII. Read and answer

34. The elephant is ( big)____bigger____ than the cat.

35. The grandfather is ( old) ___older______ than the grandmother.

IX. Read and answer the questions:

36 – Her name is Lina.

37 – She lives in London.

38 – her hobby is shopping.

39 – No, she doesn’t.

40 – She wears her brown hat, a read and brown scarf, her coat or a hoodie with some warm gloves.

Đề 8 tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án

PART 1: LISTENING (5pts)

Question 1: Listen and match (1pt)

*

Question 2: Listen and circle (1pt)

*

Question 3: Listen and number (1pt)

*

Question 4: Listen and tick (1pt)

*

Question 5: Listen and complete (1pt)

*

B: It’s 35.000 dong.

PART 2: READING AND WRITING (4pts)

Questions 6: Look and read. Put the tick (V) or cross (X) in the box. (1pt)

*

Question 7: Read and answer the questions. (1pt)

*

1. What do Phong, Nam and Mai like doing?………………………………………………………..

2. What animal does Nam like?………………………………………………………………

3. What animal does Phong like?…………………………………………………………………….

4. Why does Mai like the giraffes?……………………………………………………………………

Question 8: Complete the sentences (1pt)

*

Question 9: Complete the passage (1pt)

camera buy countryside friends

Linda and his (1)……………………… are going to have a picnic next Sunday. They are going to the (2)……………………….. They are going to (3)…………………… some food, fruit and drinks. Linda is going to take a (4)…………………………. so they are going to take some photos. And they are going to have a lot of fun.

PART 3. SPEAKING (1pt)

1. Listen and repeat 2. Point, ask and answer

3. Listen and comment 4. Interview

Đề 9 thi môn tiếng Anh lớp 4 học kì 2có đáp án

Part 1. Listening (20′)

Question 1. listen and number (1pt)

*

Question 2. listen and color (1pt)

*

Question 3. listen and draw a line (1pt)

*
*

Question 5. listen and complete (1pt)

Example: A: What’s your grandfather job?

B: He is afarmer.

1. A: What animal is that?

B: It’s a……………………..

2. A: Where does your father work?

B: He works in a………………………..

3. A: What is………………………..?

B: It is a big festival.

4. A: What’s your favorite drink?

B:………………………….

PART II. READING AND WRITING (20’)

Question 6. Look and read. Put a tick or cross in the box as examples (1pt).

Question 7. Read and write ONE suitable word in each gap (1pt).

FAVOURITE ANIMALS

Name likes doesn’t like

Phong giraffes, monkeys zebras, crocodiles, tigers

Mai zebras, rabbits, giraffes bears, elephants

Tuan crocodiles, goldfish, monkeys giraffes, zebras

1. Phong and Mai like …………………..

2. Tuan and Phong don’t like ……………………

3. Mai doesn’t like bear and …………………

4. Tuan likes goldfish , monkeys and ……………………..

Question 8. Look at the pictures. Look at the letters. Write the words. (1 pt)

Question 9. Choose a word and write it next to numbers from 1-4.(1 pt)

Hoi An teacher hospital food and drink doctor camera

This is my father. He is a (0) doctor. He works in a (1)……………….. He is always busy. On theweekend , we often have a picnic to (2) ………………… We often go there by car. I like swimming very much.

We often take a (3) ……………….. because my father like to take a lot of photos. We also take(4)……………………………., too.